Varydex – мислење за подготовката за убави нозе

За нозете треба да се води грижа не само за нивниот убав изглед, иако секако ова е неспорна предност, особено кај жените, но пред се за здравјето. Тие, меѓу другите, треба да бидат заштитени против проширени вени. Нема недостаток на додатоци на пазарот кои се дизајнирани да помогнат во ова. Само некои од нив даваат […]

Прочитај повеќе