Varydex – mendim për përgatitjen për këmbë të bukura

Këmbët duhet të kujdesen jo vetëm për pamjen e tyre të bukur, megjithëse ky është sigurisht një avantazh i padiskutueshëm, sidomos tek gratë, por mbi të gjitha për shëndetin. Ato duhet të mbrohen, ndër të tjera kundër venave me variçe. Nuk ka mungesë të shtesave në treg që janë krijuar për të ndihmuar në këtë. […]

Lexo më shumë

Novaskin – mendim për një serum novator rinovues

Pamja e lëkurës është një nga përcaktuesit më të zakonshëm të moshës. E fortë, e ndritshme, e qetë është një sinonim i rinisë, dhe rrudhat që shfaqen janë mohimi i saj. Kjo do të thotë që edhe ndryshime të vogla në lëkurë kontribuojnë në përkeqësimin e mirëqenies së një gruaje. Në vend që të heqësh […]

Lexo më shumë