Menomin Forte – pilula për menopauzë pa recetë – vlerësime, çmim

Menopauza është një kohë shumë e vështirë për një grua. Jo vetëm mendërisht, por mbi të gjitha fizikisht, sepse zvogëlimi i prodhimit të estrogjeneve ndikon fuqimisht në mirëqenien dhe shkakton një numër simptomash të pakëndshme. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme të mbështesni veten dhe të përdorni një shtesë të sigurt që do […]

Lexo më shumë

Mammax – mendim për një xhel që përmirëson pamjen e gjirit

Të kujdesesh për gjinjtë nuk është një çështje e lehtë, veçanërisht me kalimin e viteve dhe pas shtatzënive. Shpesh ju duhet të kombinoni shumë “taktika”: të luani sporte, të futni një dietë të vlefshme heterogjene të pasur me suplemente dhe të përdorni kozmetikë të duhur në të njëjtën kohë. “E përshtatshme” është fjala kryesore, në […]

Lexo më shumë